Välkommen till Hamburgsund Infocenter webshop lokala delikatesser, souvenirs och godsaker!

 

Sortimentet finns även i vår fysiska butik, mitt i hamnen - Hamburgsund.

 

Välj kategori för att se vårt utbud och för att handla online

Köpevillkor

 

För att få handla hos oss på Gästhamnsbolaget Väst AB http://www.turistenvast.se måste du vara över 18 år. Leverans sker senast 7 dagar efter erhållen betalning.

 

De personuppgifter som uppges vid betalning registreras i vår databas och behandlas via (PUL) personuppgiftslagen. Vid betalning godkänner ni att dessa uppgifter registreras i vår kunddatabas. Vi förmedlar aldrig dina personuppgifter vidare.

 

Priser

 

Priserna som anges är i Svenska kronor (SEK) och är inklusive moms. Fraktkostnad tillkommer, om ditt köp överskrider 500 kr bjuder vi på frakten.

 

Gästhamnsbolaget Väst AB reserverar sig för eventuella fel gällande priser och prisuppgifter som kan uppstå i butik/ web shop.

 

Ångerrätt och retur

 

Om ni skulle ångra ert köp har du rätten att ångra ditt köp fram tills det att vi postar er beställning. Om er order är skickad sker ingen ångerrätt. Vi tar inte heller emot returer av varor. Kontakta oss på louise.olsson@turistenvast.se eller ring 0707 40 36 79 för att avbeställa era varor

 

Vid nyttjande av ångerrätten återbetalar vi hela beloppet senast 14 dagar efter det att vi tagit emot er avbeställning.

 

Betalningsalternativ

 

De betalningsalternativ som erbjuds är, kortbetalning, faktura samt paypal betalning.

 

Vid betalning via PayPal

 

Om du väljer att betala via PayPal loggar du in på ditt PayPal-konto via vår kassa, där kan du välja att betala från ditt PayPal- saldo eller via ett betal-eller kreditkort kopplat till ditt PayPal-konto.

 

Vid betalning via kort

 

Om du inte har ett PayPal-konto så kan du betala med American express, Visa och Mastercard via Paypals konto utan att du är inloggad.

 

Leverans och frakt

 

Vi använder oss av Posten för transport till ditt närmaste utlämningsställe. Vi skickar endast varor som paket eller brev inom Sveriges gränser.

 

Leveranstid

 

Målsättningen för oss på Gästhamnsbolaget Väst AB är att skicka varorna inom tre arbetsdagar efter registrerad order.

 

Vid försening av leverans kommer vi på gästhamsbolaget att kontakta dig.

 

Leveranssätt

 

Vi skickar dina varor som paket eller brev inom Sverige. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar eller skador orsakade av fraktföretaget.

 

Övrigt

 

Vid eventuell slutförsäljning eller missberäkning av antal lagervaror har Gästhamnsbolaget Väst AB rätt att häva köpet och återbetala eventuella betalningar gjorda av dig. Vi kontaktar i sådant fall dig för att se hur detta på bästa sätt ska lösas.

 

Force Majeure

 

Vid force Majeure frånsäger sig Gästhamnsbolaget Väst AB allt ansvar.